logo
logo

De leukste dansschool van Volendam!

Volg ons op social media!

Team Bounce by Lize

lize

Lize

Mijn naam is Lize Zwarthoed, eigenaresse van Bounce by Lize. Ik ben 30 jaar, getrouwd met Yordi en moeder van een dochter Rose (6 jaar) en zoontje Senn (3 jaar). Al van jongs af aan ben ik aan het dansen en zingen. Inmiddels geef ik al ruim 14 jaar dansles aan kindjes en volwassenen. Verder werk ik nog bij een sportschool waar ik voornamelijk krachtlessen geef. Ik vind het ontzettend leuk om kinderen te vermaken en ze elke week wat nieuws bij te leren. Bij mijn danslessen staat dan ook plezier voorop. Ik hoop komende tijd nog vele kinderen én volwassenen dansles te mogen geven, en ze naar een nog hoger niveau te brengen.

Nieuwsgierig geworden naar mijn lessen? Neem eens een kijkje op het rooster en wie weet tot snel! 

beau

Chantal

Hey! Mijn naam is Chantal tol, ik ben 15 jaar. Ik zit op dit moment in mijn laatste jaar van de HAVO op het DBC. Ik dans al vanaf mijn 3e bij Bounce en doe dat nu nog steeds. Zelf dans ik ook nog in 2 wedstrijd teams, en geef ik 2x per week les. Ik was 13 jaar toen ik werd gevraagd om mijn aller eerste lesje in te vallen, en ik vond het geweldig! Het is altijd al een droom geweest om les te geven, voor de klas en in de zaal. Sindsdien geef ik mijn lesen met veel power en plezier. Ik geef op de maandag les aan 12-15 jaar. Heb je interesse in mijn les? Kom dan gezellig een lesje meedoen en hopelijk tot snel!

britt

Britt

 Hi! Mijn naam is Britt Scheltema, ik ben 19 jaar.  Ik heb mijn diploma MBO Sport en Bewegen en ben nu bezig met een nieuwe opleiding op de HVA Voeding en Diëtiek. Toen ik 5 jaar was ben ik begonnen met dansen bij Bounce, dat doe ik nu nog steeds. Ook dans ik zelf nog in een wedstrijd team. Toen ik 15 jaar was werd ik gevraagd om ook les te gaan geven bij Bounce dit was wat ik vroeger altijd al wilde en kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik geef demoteams les en een gevorderd dans uurtje. 
beau

Celine

Hey! Mijn naam is Celine Jonk en ik ben 19 jaar. Ik dans in 2 wedstrijdteams en dit doe ik met veel plezier. Zelf dans ik al ruim 11 jaar bij Bounce en vind het daarom ook erg leuk om nu zelf dansles te mogen geven.

beau

Michelle

Suzanne

Suzanne

Hallo!

Ik ben Suzanne en ik ben 22 jaar. Ik ben afgestudeerd aan de Pabo (juf). Dansles geven past daar natuurlijk super goed bij en dat doe ik dan ook met veel plezier. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken en daar krijg ik ook veel energie van. Al voordat ik kon praten was ik al aan het dansen en dat ben ik altijd blijven doen. Ik dans in verschillende dansteams waar we ook danswedstrijden meedoen. Mijn leven bestaat dus voor een groot deel uit dansen! Door dit te kunnen combineren met het lesgeven aan kinderen is iets wat ik het allerliefste doe. Ik hoop mijn enthousiasme door te kunnen geven aan kinderen. 

alvaro

Alvaro

Hoi! Ik ben Alvaro. Aerobic- fitness- en dance choreographer/instructor. Op donderdag van 13:30-14:30 uur ben ik te vinden bij Bounce by Lize voor een super gezellige Zumba les. Kom jij ook een keer meedoen?

 

ida-de-boer

Floor van Beek

Hoi! Mijn naam is Floor en geef sinds kort les bij Bounce. Zelf dans ik al ruim 10 jaar en elk jaar krijg ik er steeds meer plezier in. Dansen is wat ik super graag doe, maar ik vind het nog leuker om mijn meiden elke week weer opnieuw  uit te dagen. Ik geef les aan meiden van 9 tot 12 jaar en kijk altijd met enthousiasme uit om ze weer wat aan te leren! Wie weet tot snel, Groetjes Floor

ida-de-boer

Linde Snoek

Hoi! Ik ben Linde en ik ben 18 jaar. Na jarenlang te hebben geturnd ben ik uiteindelijk verder gegaan met dansen. Wat ik super leuk vind om te doen. Dit jaar ben ik dan ook begonnen met een vooropleiding musical. Dit is natuurlijk perfect te combineren met dansles geven wat ik met alle plezier sinds kort bij Bounce doe. Ik geef op dit moment les aan meiden van 8-10 jaar. Het is altijd een gezellige maar ook leerzame les met de meiden. Als je ook wilt dansen, kun je altijd een keertje mee komen doen in een van mijn lessen. Hopelijk tot snel!

Chantal Hetjes

Chantal Hetjes

Mijn naam is Chantal Hetjes en ik ben 23 jaar. Afgelopen zomer ben ik geslaagd voor de master Biomedical Sciences en Healthcare Management en wek ik sinds kort fulltime als adviseur kwaliteit bij de afdeling Anesthesie & OK in het OLVG ziekenhuis. Rond mijn 6e ben ik begonnen met dansen bij Bounce en sindsdien eigenlijk nooit meer gestopt. Omdat ik dansen altijd zo leuk heb gevonden en het heerlijk vindt om met kinderen te werken, ben ik op mijn 16e begonnen met zelf dansles geven bij Bounce. Na een korte pauze ivm mijn studie ben ik nu gelukkig weer terug en geef ik momenteel 2 uur krachttraining aan de kinderen van 8-14 jaar! Verder neemik zelf ook nog veel deel aan dans- en sportlessen. Nu ik weer tijd heb om les te geven merk ik ook hoe erg ik het gemist heb en hoe leuk het eigenlijk is! Kom jij een keer meedoen bij een van mijn lessen?