logo
logo

De leukste dansschool van Volendam!

Volg ons op social media!

Tik Tok workshop met Ashley Guijt en Carmen van Weersel bij Bounce by Lize groot succes!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk zover. Na maanden voorbereiding kwamen de 2 bekendste Tik Tok influencers van dit moment een dansworkshop geven bij Bounce by Lize.

Na het bekend maken van het nieuws dat Ashley en Carmen bij Bounce by Lize langs zouden komen duurde het dan ook niet lang voordat alle 4 de workshops volledig volgeboekt waren.

Er waren meiden bij die bijna in huilen uitbarstte bij het horen van het nieuws dat ze oog in oog kwamen te staan met hun idolen.

Ashley en Carmen gaven in totaal 4 workshops van elk een uur. De jongste groep meisjes waren 6-8 jaar en de oudste groepen waren 10-12 jaar.

Er werd geoefend met speed challenges, en natuurlijk werden er Tik Tok filmpjes opgenomen.

De gezichten van elke groep meiden bij binnenkomst spraken boekdelen. Niemand durfde Ashley en Carmen aan te kijken of hoi te zeggen.

Aan het einde van elke workshop was er daarom ook tijd voor een foto en handtekening met Ashley en Carmen. Hier werd uitgebreid gebruik van gemaakt.

Het werd een geweldige dans middag met alleen maar blije voldane gezichten. Zeker voor herhaling vatbaar. En die herhaling.. die gaat er zeker komen.

Een uitgebreide foto reportage en filmpjes zijn te vinden op de socials van Bounce by Lize.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *